Volgend event: Hemicuda rally 2024 20 oktober 2024 - Koekelare

Dagen
Uur
Min
Sec
Terug

Slalom van Kuurne Rally Challenge

Drie gratis rally-starts te winnen tijdens de Slalom van Kuurne "Rally Challenge"

Traditioneel wordt er op Paasmaandag tijdens de Slalom van Kuurne ook een "Rally Challenge" georganiseerd. Die Challenge staat open voor rally-piloten en rally-copiloten, die bij voorkeur met hun rallywagen deelnemen aan de Slalom. Omwille van het gewicht van een rallywagen is het bijzonder moeilijk om mee te dingen voor de snelste tijd, maar de rallywagens zorgen elk jaar voor het nodige spektakel.

Waar de Slalompiloten aanspraak maken op een "Extreme" bandenset van HFC Works uit Lochristi, is er ook voor de Rally-Challenge deelnemers een heel aantrekkelijke prijzenpot. Er zijn niet 1, niet 2 maar wel 3 gratis rally-starts te winnen!

De algemene winnaar van de Slalom Rally Challenge krijgt een gratis start voor de Hemicuda Rally van 14-15 oktober. Daarnaast worden er onder de deelnemers aan de Rally Challenge die met een rallywagen aan de start staan, nóg twee gratis starts verloot. Autostal Hemicuda verloot een gratis start voor de Hemicuda Rally en met de zeer geapprecieerde steun van Autostal Groeninghe zal er onder de rallywagen-deelnemers ook een gratis start verloot worden voor de 6 uren van Kortrijk van 18-19 november.

De Rally Challenge staat open voor rally-piloten en rally-copiloten die in het bezit zijn van een VAS, ASAF, RACB Sport vergunning, of die op de dag van de wedstrijd een dagvergunning nemen. Voor wie aanspraak wil maken op de loting van de gratis starts, dient met een rallywagen deel te nemen. Er kunnen meerdere piloten/copiloten met dezelfde wagen aantreden.

Vooraf inschrijven is ten zeerste aangewezen.

Slalom van Kuurne - Paasmaandag 10 april - Noordlaan Kuurne - www.hemicuda.be - info@hemicuda.be